Prijzen

De prijs is natuurlijk belangrijk en bepaalt in het algemeen een keuze.

In dit geval gaan de kosten gelijk op met de baten. Na het aanbrengen stopt direct het verouderingsproces en begint de besparing. In sommige gevallen wordt de investering binnen twee jaar terug verdiend door de besparing op koelkosten en een fors lagere afschrijving op het dak. Grofweg genomen kost een laag renovatiecoating 25% in vergelijking tot een nieuw dak.

Voorbeeld: u heeft een 15 jaar oud dak en moet over 5 jaar worden vervangen. Een laag coating aanbrengen zorgt ervoor dat het dak 10 jaar langer mee kan. De jaarlijkse reservering voor het vernieuwen van het dak daalt dan met 25%. Stel dat we na 10 jaar nog een laag coating aanbrengen dan daalt de reservering met bijna 40%. Met onze rekentool kan precies uitgerekend worden wat uw besparing is.

Een heel groot voordeel van dakcoating is dat installaties welke zich op het dak bevinden kunnen blijven staan. De dakbedekking onder de installaties is altijd nog in goede staat omdat daar geen u.v. straling kan komen. De kosten voor het verwijderen en weer aansluiten van deze installaties kunnen hoog oplopen en zijn dan ook als eerste verdiend.

Een reflectiecoating kost ongeveer   € 9,50 p/m² excl. btw. Deze coating beschermd wel de toplaag maar is beperkt vullend en overbruggend. Vooral bedoeld voor bitumen in goede staat en waar warmteoverlast een probleem is.

De reflectie/renovatiecoating is in alle gevallen het beste en kost ongeveer € 15 p/m² excl. btw. Deze coating is speciaal ontwikkeld om te vullen, overbruggen, beschermen en te reflecteren. Het heeft een zeer sterke hechting en een enorme levensduur. Daardoor uitermate geschikt als vervanger voor nieuwe dakbedekking. 

Schoonmaakkosten van het dak, voorijkosten en een eventueel benodigde lift zit niet in deze prijzen.

Wij willen de prijs zo laag mogelijk houden maar met behoudt van kwaliteit en service.